Bruidskapsel en feestkapsels

In het kapsalon of aan huis voor uw feest of trouw , verzorgen is een van de vele specialiteiten van Kapster Christa & Co. Speciale en unieke creaties voor uw trouw of een uitzonderlijk feest. Elk werkstuk wordt een stukje kunst.

Kapster voor ONZE Bruid of voor uw feest

Een unieke ceremonie of een once-in-a-lifetime feest kan uiteraard niet zonder het bijhorend en passend kapsel. Reken daarvoor op Kapster Christa & Co die uw feestkapsel in Tienen of omstreken tot in de puntjes zullen verzorgen. Bruidskapsels zijn daarvan het meest sprekende voorbeeld, maar uiteraard is elke gelegenheid goed om uw haar mooi in een creatieve look te steken.

Creatief kapsel

Weet u niet goed wat u wenst voor feestkapsel te Tienen? Kapster Christa & Co staan u maar al te graag bij met raad en daad, dankzij jarenlange ervaring. Voor elke stijl en ceremonie is er een creatieve, klassieke, moderne of originele insteek te vinden. U kunt ook een afspraak maken om wat kapsels uit te proberen. Pas als u zegt ‘Ja, dit is het!’ zijn wij ook tevreden. Voor 75€  spenderen wij een 2tal uren aan onze klant om haar en make-up te bespreken, en uit te voeren.

 
What do you want to do ?
New mail